Khaos Acting Academy se je rodil iz delavnic igralske tehnike pred kamero, ki jih je Sanja skupaj z Niko začela izvajati leta 2019 na obiskih iz Londona kot vikend delavnice, kjer je delila svoje izkušnje v mednarodnih igralskih vodah. Delavnice so rasle, zahteve udeležencev so se večale, iz vikend delavnic so razvile redne tedenske ure in padla je odločitev o ustanovitvi lastne šole igre pred kamero s svojimi prostori v centru Ljubljane - centru slovenskega kulturnega dogajanja. Šola je ime dobila po Sanjini gledališki organizaciji Khaos, ki je doma med Miamijem, Londonom in Ljubljano.

PROGRAMI

PRIDRUŽI SE

INŠTRUKTORICE

Sanja Headshot_edited.jpg

SANJA GREGORČIČ

Sanja Gregorčič je igro študirala na Ameriški akademiji dramskih umetnosti (The American Academy of Dramatic Arts) v Los Angelesu, za diplomsko predstavo The Music Lesson pa je prejela nagrado Charles Jehlinger 2013 za najboljšo študentko letnika. Nastopila je v ameriškem kratkem filmu Alayka, slovenskem celovečercu Šuplje Priče: Zdej te je, a zdej te ni, v irskem kratkem filmu Blindness in TV-seriji Borderline na britanskem Channel 5 in Netflixu v režiji Matta Jonesa, najbolj znanega iz Breaking Bada. Konec leta prihaja novi božični film Kapa, režiserja Slobodana Maksimovića, kjer je sodelovala kot koordinatorka statistov na snemanju.

Trenutno nastopa v novi seriji Ja, chef, ki jo soustvarja tudi kot asistentka režije. Septembra jo boste lahko gledali tudi v POP TV-jevi nadaljevanki Sekirca v med, kjer igra eno od komičnih vlog.

663202Nika Kaplja06387.jpg

NIKA KAPLJA

Nika Kaplja se z gledališčem ukvarja že od malih nog, z igro pa se je resneje začela ukvarjati ob prihodu v Ljubljano, kjer je obiskovala popoldansko šolo igre, hkrati pa se je v tem času redno udeleževala delavnic in izobraževanj v Londonu in na Škotskem, predvsem v Royal Conservatoire of Scotland. Njena prva profesionalna produkcija je bila mednarodna produkcija Antigone, ki jo je režirala Sanja Gregorčič in ki je premierno uprizoritev doživela v MGL, nato pa je študirala v Londonu na dramski šoli Drama Studio London, kjer se je učila pri nekaterih top profesionalcih v igralski industriji (igralci, režiserji, kasting agenti, učitelji giba in glasu). Letos je nastopila v predstavi Two Princes v Londonu. Tam je posnela tudi dva kratka filma, Utopia in Blue, v režiji Davida Tuckerja (Agatha Christie, EastEnders, Holby City).

Po povratku domov poleti trenutno zaključuje študij v Ljubljani.

KONTAKTIRAJTE NAS

HVALA ZA SPOROČILO

LOKACIJA

NAZORJEVA 12, 1000 LJUBLJANA